Hodnocení obchodu

5,0 84 hodnocení
Přidat hodnocení
5
84x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Tereza | 4.1.2021
Nakupovala jsem poprvé a rozhodně doporučuji :-)
B Avatar autora Broter | 31.12.2020
Bleskurychlé vyřízení (každé) objednávky, voňavé a funkční produkty vhodné nejen na suchou a citlivou pleť, ale i na ložiska lupénky ????
K Avatar autora Karolína | 28.12.2020
Paní Adéla mi vytvořila pro naše tři různě staré holky sady na výrobu kosmetiky na míru, v každé bylo něco jiného. Holky jsou nadšené, vše je skvěle připraveno, popsáno, naváženo, úžasně to voní, srozumitelně napsané návody a holky se u toho fakt bezvadně bavily. A jako bonus se mi žádná z nich po použití neosypala. Všem rozhodně doporučuji!
I Avatar autora Ivana | 20.12.2020
Moc příjemné jednání a veliká vstricnost, výborné produkty. Vřele doporučuji.
M Avatar autora Moni | 17.12.2020
Příjemná domluva, rychlá domluva, vše v pořádku. Krásné zabaleno, moc doporučuji:).
H Avatar autora Honza | 16.12.2020
Vše na 100% :)
P Avatar autora Pája | 12.12.2020
Rychlé, milé, spolehlivé a neskutečně vstřícné jednání. Děkuji za obchod ☺ Šampon jsem zkusila teprve jednou, tak ten nemůžu ještě hodnotit.
M Avatar autora Marika | 12.12.2020
Jsem velmi spokojená...a moc děkuji za jasmínový balzám...
JC Avatar autora Jaroslava Chlanová | 8.12.2020
Vzdy skvely individualni pristup a ochota ,velmi kladne hodnotim moznost nakoupit take bez obalu,produkty super
M Avatar autora Martina | 5.12.2020
Vždy skvělá domluva a vstřícnost :) produkty bez pochyby na 1
I Avatar autora Iva | 3.12.2020
Jsem spokojená, objednávala jsem podruhé a myslím, že ne naposledy.
M Avatar autora Markéta | 2.12.2020
Super obchůdek, vřele doporučuji.
S Avatar autora Soňa | 30.11.2020
Milá komunikace a úžasné produkty, zatím pouze na pohled, ještě jsem nestihla vyzkoušet. :-)
E Avatar autora El | 28.11.2020
L Avatar autora Lucie | 26.11.2020
Rychlé odesláni, skvělý šampón. Krásně pění (což vyžaduji) a pokožka se zdá klidnější. Na podrobnější hodnocení používám kratkou dobu.
E Avatar autora Eli C | 25.11.2020
Milý, spolehlivý a rychlý e-shop :)
J Avatar autora Jana | 25.11.2020
Moc děkuji za Šampuk, už po prvním umytí vlasů cítím zlepšení, zmizelo svědění hlavy
L Avatar autora Lenka | 25.11.2020
Jako vždy jsem noc spokojena. A dekuji za darek k objednávce.
JM Avatar autora jana mrazova | 24.11.2020
Spokojenost
D Avatar autora Denisa | 20.11.2020
Zboží přišlo v pořádku, dobře zabalené, aby se nepoškodilo a nerozbilo.

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 84