Hodnocení obchodu

5,0 90 hodnocení
Přidat hodnocení
5
90x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Míša | 10.4.2021
Vše krásné a voňavé,doporučuji
PU Avatar autora Petra Uriková | 8.4.2021
První objednávka a vše bylo v pořádku, vyřízení rychlé.
TM Avatar autora Tereza Marešová | 13.3.2021
Nakupuji opakovaně a chodím brouzdat na eshop, co bych ještě všechno mohla pořídit, protože Vitellaria je záruka kvality, vůně a účinku. Moc děkuji za vaši práci a všem doporučuji (já i syn ekzematik).
M Avatar autora Marťa | 4.3.2021
Moje prvni objednavka u Vitellaria na doporuceni kamaradky a jsem velmi spokojena, rychle vyrizeni objednavky, darecek a uzasne produkty.
MK Avatar autora Martina Koutská | 18.2.2021
Spokojenost!Rychlost odeslání a hlavně skvělá přírodní kosmetika!❤️
L Avatar autora Lucie | 29.1.2021
Vše v pořádku, rychlé doručení ... děkuji
T Avatar autora Tereza | 4.1.2021
Nakupovala jsem poprvé a rozhodně doporučuji :-)
B Avatar autora Broter | 31.12.2020
Bleskurychlé vyřízení (každé) objednávky, voňavé a funkční produkty vhodné nejen na suchou a citlivou pleť, ale i na ložiska lupénky ????
K Avatar autora Karolína | 28.12.2020
Paní Adéla mi vytvořila pro naše tři různě staré holky sady na výrobu kosmetiky na míru, v každé bylo něco jiného. Holky jsou nadšené, vše je skvěle připraveno, popsáno, naváženo, úžasně to voní, srozumitelně napsané návody a holky se u toho fakt bezvadně bavily. A jako bonus se mi žádná z nich po použití neosypala. Všem rozhodně doporučuji!
I Avatar autora Ivana | 20.12.2020
Moc příjemné jednání a veliká vstricnost, výborné produkty. Vřele doporučuji.
M Avatar autora Moni | 17.12.2020
Příjemná domluva, rychlá domluva, vše v pořádku. Krásné zabaleno, moc doporučuji:).
H Avatar autora Honza | 16.12.2020
Vše na 100% :)
P Avatar autora Pája | 12.12.2020
Rychlé, milé, spolehlivé a neskutečně vstřícné jednání. Děkuji za obchod ☺ Šampon jsem zkusila teprve jednou, tak ten nemůžu ještě hodnotit.
M Avatar autora Marika | 12.12.2020
Jsem velmi spokojená...a moc děkuji za jasmínový balzám...
JC Avatar autora Jaroslava Chlanová | 8.12.2020
Vzdy skvely individualni pristup a ochota ,velmi kladne hodnotim moznost nakoupit take bez obalu,produkty super
M Avatar autora Martina | 5.12.2020
Vždy skvělá domluva a vstřícnost :) produkty bez pochyby na 1
I Avatar autora Iva | 3.12.2020
Jsem spokojená, objednávala jsem podruhé a myslím, že ne naposledy.
M Avatar autora Markéta | 2.12.2020
Super obchůdek, vřele doporučuji.
S Avatar autora Soňa | 30.11.2020
Milá komunikace a úžasné produkty, zatím pouze na pohled, ještě jsem nestihla vyzkoušet. :-)
E Avatar autora El | 28.11.2020

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 90